Добре де, писна ми от тебе!
От вечните салати и ракии.
Бездушен, беззащитен, непотребен...
Река да има - пак ще се изпие.
Отдавна съм ти хвърлила мерака...
Да взема лека пушка кремъклийка -
Убивам те, окото ми не щрака.
Шишенцето със шкумбеста ракийка -
И него го прострелвам с два патрона.
Егати, нема нищо в панталона.
*********************************
Няма начин да не искаш -
Аз съм толкова чаровна.
Зная, в шепата си стискаш
Диамант – и то огромен.
Радост съм за твоя поглед.
Алчна съм за твойте думи.
В мен любов е животворна.
Ей, кога ще ме целунеш?
********************************
Краси, де си се покрил?
Ъгълът не ти отива.
Дребен, тъжен и унил
Е ликът ти. Тъй не бива.
Ето, виж го – иде вече
Батко от Юнайтед стейтс.
Армагани отдалече
Той ти носи – тиксо. Йес!
Какин златен, лимбо сладка!
Остарях... къде е батко?
© Мая Попова All rights reserved.