May 17, 2007, 9:50 AM

Ала сега... 

  Poetry
536 0 8
Говори ми... нежно...
Говори...
Толкова обичам да те слушам...
Във гласа ти сякаш музика звучи...
На Ромео и на Жулиета...
Гледай ме...
Изпивай ме с очи...
Като кристална чаша съм пред тебе...
Прозрачна... звънка... пълна със нектар
Изпий ми соковете от сърцето...
Целувай ме...
С целувки ме покрий...
По тялото си искам да усещам...
Жаравата на мъжки рамене...
Студена пот... и тръпнещи нозе...
Ръцете ти...
Ах, тези две ръце...
Немирно да опипват всяка точка,
свенливо пазена до днес... ала сега,
предали се в стихия на екстаза...

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??