Jul 30, 2007, 11:41 PM

Алергична 

  Poetry
515 0 5

 

Май съм алергична…

Ушите започват да шумят,

краката да треперят,

сърцето ми замира

само щом те видя.

А чуя ли те -

и дъхът ми спира!


 

Що да сторя,

че да премахна

алергията си към теб?

Ако те вкуся,

дали няма да придобия

имунитет? ;)

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??