Колко омраза има в душите ни...
неволно изкривяваме истини.
Без вина, вина вменяваме...
и на врага ръка подаваме!?
Търсим лесния начин,
да спечелим благополучие.
Да вземем без да сме дали...
и ако може без да сме се оправдали.
Докога ще стържем дъното тинесто?
Докога от водата която пием
ще слагаме кал!?
Къде във безкрая се виждаме...
Или просто една вяра умря.
Комунисти, фашисти, демократи
всички са добри акробати.
А Народът... къде е и дали ще оцелее.
© Ангел All rights reserved.