Jan 11, 2014, 8:32 PM

(анти)Социални мрежи 

  Poetry
433 0 1

 


Снимки от лятото. Имена в указатели.

Стари текстови съобщения.

Настройка във фейсбук "близки приятели". 

Невероятни замазващи умения.


Електронни усмивки. Пост на стената.

"Сръчквания" вместо прегръдки.

Нови стикери. Чат прозорци. Нещата

излизат извън контрол от преструвки.


А мен гърлото ме боли от мълчание.

И главата вече от тайни.

Имам само едничко желание  - 

да излезем за малко. Офлайн.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Офлайн виртуално, Онлайн - реално
Random works
: ??:??