Mar 14, 2009, 3:27 PM

Артист 

  Poetry
428 0 1

 

Усмихни се, дори фалшиво,

никой няма да разбере.

Разкажи на всички най-учтиво,

че живееш добре.

 

Така само се печели -

нищо, че не си ти.

Нима има други,

по-красиви лъжи.

 

Ето, не се измъчваш,

че нещо не е наред.

Напротив, показваш,

че гледаш напред.

 

И там какво видя -

как трябва да живееш добре.

Усмихни се, дори фалшиво,

никой няма да разбере.

 

© Десислава Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??