Jan 31, 2009, 8:15 PM

Автобиографично. 

  Poetry
571 0 4
 

По дяволите, що е ценно.
Какво мечтаех, а какво се случи?!
Нали уж всичко трябва да е земно.
Ала в живота друго се получи.

 

Мечтаех аз живот без завист.
Мечтаех и живот без суета.
Не искам да тая ненавист,
ала тормози ме ненавистта.

Живея в гадно, мрачно време.
Уж всичко шарено е, всичко е игра.
Но само аз си зная мойто бреме
и бремето нарича се война.

Война със себе си. За драмите човешки.
За пътните - безпътните неща.
Война неспирна със човешки грешки.
А аз съм сам във цялата война.

© Васил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??