Jun 25, 2009, 5:24 PM

Автоконско 

  Poetry » Humour
631 0 22

- Снощи здраво се нахоках -

ядно, пиперливо. 

Пробвах всичко - мънках, охках,

чак ми стана криво.

 

А на пустия ми разум

тия не минават.

Псува гадът най-безсрамно.

Хич не ми прощава.

 

- Тъпанар! Говедо! Село!

Затова ли учих?

Некадърно мекотело!

Как на тебе случих?

 

- Тъй е то като не слушам -

що си сам говоря.

- Вече ми дойде до гуша

със глупак да споря.

© Яким Дянков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??