Светът е полудял от алчност...
От скрупули, лъжи и власт.
Отчаяно създава хаоси и с тях
продава ни и нас.
А трудно е да се опазиш жив...
човек, наистина реален...
свидетел на престъпност и лъжа
мълчащ като виновник беден.
Дали е редно да тъжа
дали е нужно този свят да страда.
Предатели са само нашите сърца
повярвали на пошлост и измама.
© Ангел All rights reserved.