Feb 3, 2008, 1:39 PM

Аз 

  Poetry » Other
857 0 25
Аз чувам, даже и в тихото.
Бях тишината по устните
и късах ти думите сприхаво,
примесени с блудкави вкусове.


Аз ровя, даже и в мислите.
С ръкавици, извезани с минало.
Понякога крия се в миглите.
Между тях заспивам на сигурно.


Аз пълня, даже и празното.
Запълних сърцето ти... с мен
и пулсирам в теб неизказано.
Събуждам те в скучния ден.


Аз виждам, даже и в нощите.
Очите ми свикнаха с тъмното.
По-лесно събирам ти прошките
и съм чиста, различна по съмнало.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??