Sep 1, 2007, 3:51 PM

Аз и Луната 

  Poetry
576 0 14
Самотна Луна се вглежда в очите ми,
а тя залепна - да мълчи.
Страх ме е до болка от бездумието,
от тишината - рана в сърцето кърви.

Звездици, светлинки в мрака,
проблясват в очното небе.
А Луната цяла нощ ме чака,
да пророня думи две.

И двете тъй сами и нежелани,
се гледахме, като на филм,
не се достигахме, за прегръдка съпричастна
само си протягахме ръце.

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??