Jun 12, 2007, 12:13 PM

Аз искам да напиша... 

  Poetry
781 0 16
В мислите си рими все нареждам,
като книга съм, с разтворени листа,
а на сън ми се явява нежност,
но понякога раздяла е това!
Листи пръснати по масата, на пода...
Все греша, не идват тез слова.
А колко искам да напиша ода
за влюбените хора по света!
...........
И пиша аз стих подир стих.
Пиша, каквото ми падне.
За всички човешки съдби,
за всички човешки несгоди!
............
За любовта много стихове пиша,
за предателство, за омраза и грях.
За полицаи и политици,
за проститутки и малки деца!
За животните пиша и за цветятя,
за тревите, полята и за Земята,
за сираци, за болни и здрави,
за Слънцето, звездите и за Луната!
...........
За всички вас пиша по нещо
и всеки открива се в тях.
За себе си казвам горещо, 
,,Обичам ви много
и съм щастлива сред вас!''

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??