Jun 6, 2009, 11:00 AM

Аз искам да платя, съдба... 

  Poetry
652 0 15

Изпразних всичките

джобове на надеждата

и вярата - последната златна пара

ти давам...

Искам да платя, съдба,

 

за мислите, откраднати

случайно,

затуй, че приютих страха,

за моята длъжница - тъгата,

и че изгубих радостта,

 

за неизказаните думи,

за нероденото добро,

за моите съмнения-куршуми,

на себе си,

с които сторих зло...

 

Залагам всеки стих неписан

и свойта свобода...

Мечтата ми

само върни...

Аз искам да платя, съдба...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??