Mar 27, 2009, 11:21 PM

"Аз ли криво ти се молих, ти ли криво ме разбра" 

  Poetry » Humour
2751 1 22

Помолих се да ми изпратиш пролет.

И пролетта дойде. Със снегове!

Душата ми копнееше за полет -

оказа се с бракувани криле!

 

За слънце ти се молих неведнъж -

със слънцето ми прати страшна суша...

Тогава глупаво поисках дъжд...

Засипа ме със ледена градушка!

 

Не можем явно да се разберем -

затуй преставам вече да се моля!

Че току-виж оплескам я съвсем...

Каквото пращаш - пращай! Твоя воля!

© Мариела Челебиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??