Aug 17, 2011, 11:13 PM

Аз не искам да плача в Рая! 

  Poetry » Love
781 0 5

Аз не искам да плача в Рая!


Един въздух  със тебе да дишам...

По една земя с тебе да ходя...

Колко мога, кажи ми, да пиша?!

А в очите ми - пълноводие...

 

Как Прекрасното бърза към Края...

Как е пълна и пуста Душата,

а Животът не гледа към Рая,

а сърцето ми пак е в краката ти...

 

По-силно от Обич какво ли боли?!

Злоба ли? Завист? Предателство?

Пуснах те, мила, в свобода да летиш,

а да живея е издевателство...

 

Аз не ща да се губя сред Дребното...

Аз не ща само в стих да те тача!

Днес те искам! Днес си Потребна.

А във Рая не искам да плача...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??