May 27, 2015, 11:24 PM

Аз съм есента във юни 

  Poetry
481 0 1

А ти ме питаше коя съм.
Ще ти кажа - малка тишина.
Беззвучието във лирична песен -
в междунотието - аз мълча.
Аз съм умиращото лято,
с птиците, отлитащи на юг.
Есенният полъх на морето,
тъгата, че няма да си тук.
Аз съм много неизречена.
Търси ме в неизказаните думи.
В смисъла на всяко многоточие.
Аз съм есента във юни.

© Някоя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??