Sep 8, 2009, 8:29 PM

Аз съм тази, която... 

  Poetry » Love
1802 0 21

 


Аз съм тази, която те има, когато

уморен се почувстваш от сивия ден

и моето рамо за тебе е святост –

в един безобиден, но искрен момент.

 

Аз съм тази, пред теб се събличам

и нежно простенвам за ласки и плът.

 Взимам само страст, без да обичам.

(От теб го научих – ти беше такъв.)

 

Ти ме научи! Заради теб съм такава –

безкомпромисно зла, но делнично сива.

 Ръцете - безвремие, очите – жарава,

до болка  истинска, но не и щастлива.

 

Аз съм тази, която те има, когато

уморен се почувстваш от нея, нали?

Това не ми стига, не ми е достатъчно,

да излъжа сърцето си - в него си ти.


© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??