Nov 13, 2007, 8:44 AM

Аз съм твоето утре  

  Poetry » Love
1730 0 51

Аз грехът съм във твоите сънища,
капка свежест във твойте сълзи,
страст и нежност във нощни копнения
и лъчът съм във твойте мечти.


Аз съм твоето утре – във розово
и съм ангел, прогонващ злини,
и крило на орлица-закрилница,
и зеница във твойте очи.


Аз съм изгрев и залез – сияние,
аз съм шепот и стон – в тишина,
неразумност... и разум във дните ти,
аз съм твой... ти реши до кога.  

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??