May 10, 2008, 10:02 PM

Аз ти дадох... 

  Poetry
924 0 13

                                              Посветено на П.И.

 

Аз ти дадох частица от себе си,
за да бъда близо до теб...
Аз ти дадох искрица от огъня в мен,
за да видиш душата ми...

 

Аз ти дадох...

 

За мене си оставих спомените,

с които като живи въглени се топля...

За мене си оставих тишината,

която ще прегърна и отново ще поплача...

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??