Jul 23, 2008, 8:39 PM

Аз, той и тишината... 

  Poetry » Love
819 1 33
             Аз, той и тишината...

Устните - тръпнещи в неравен ритъм...
думите - накъсват тишината...
Имаш ли Любов - не смея да те питам...
Коя съм? - Просто непозната!...

Стоиш смутен - желания прозират...
сърцата - пеещи камбани...
А ти, Любов - несбъдната умираше...
в началото на моите признания!...

Устните - говорещи мълчания...
задъхано се лутат между срички...
Не ме ли помниш? - Аз съм тишината...
вечната позната - непозната!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??