Sep 3, 2017, 7:26 AM

B действителност наричайте я дама! 

  Poetry » Other
321 0 3

Животът минава на дъх подир дъх,
и миговете губим безвъзмездно.
Катерим се бавно към връх, подир връх,
но чака ни накрая само бездна.

И колко болка и обида капе
в очите ти когато те оставям.
И твоето довиждане ме хапе
щом трябва аз прехрана да набавям.

Едно дете се учи занапред
да се усмихва и в сърдечна драма.
Дете е дъщеря ми сал наглед -
в действителност наричайте я дама.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??