Jun 25, 2008, 11:39 AM

.... 

  Poetry » Other
679 0 0
Всичко свърши вече
Няма те до мен
Не мога да повярвам
Че дойде и този ден
Но прости ми
За пътите когато
Съм те наранявала
И за пътите когато
любов не съм ти давала
И за всичко друго
Което съм сгрешила
За пътите когато
До тебе не съм била
Това е положението
Не се обичаме
Защо ли ни боли
Като го изричахме
Всичко свърши да
До тук - крайнали
Но дали наистина го мислиме
Дали
Отговора знам но е
Без значение
Защото тъй ни беше писано
Без съмнение
Три години
От живота си дадохме
Като че ли не издържахме
И се предадохме

© Теодора Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??