Mar 9, 2011, 11:41 AM

Баба Марта 

  Poetry » For kids
2087 0 21

 

Баба Марта вихри вее,

ту се мръщи, ту се смее.

Но макар и отдалече,

пролет китна иде вече.

 

Бабо Марто, не сърди се,

не лудей, а усмихни се!

Ей в градината кокиче,

минзухарче и игличе.

 

Щъркелче в небе се вие,

теменужка в храст се крие.

Бабо Марто, скрий снега,

срещай с радост пролетта!

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??