Mar 25, 2009, 8:15 AM

Бананово небе 

  Poetry » Love
798 0 16

 

Бананово небе

 

Налях си щастие

от извора на твоя ден

и станах теменужена и бистра!

Напих се с трепета на порив обновен -

разцъфнала, изпъстрена,

разлистена...

 

До стъпките ти моите редя,

по път, по който никой не е минал.

Макар че плахо завървях, не спрях -

надявам се -  за мен да си измислен...

 

Небе бананово -

с дъга от ненасистност,

горките - жадни,

облаците парят...

Малинов вкус

по устните се стича,

в очакване с любов да ги нахранят...

 

© Десислава Вълова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??