понякога идва
в съня ми
море
бавно заглъхва
по мен
като вятър
вплита
в косите ми
блясък солен
после попива
безследно…
на запад...
…
понякога
бели коне
ме преследват
в боси пътеки
по-тъжни
от тръгване…
и ме орисват
да търся
следите ти
бели коне
и море…
на разсъмване
© Бехрин All rights reserved.