Nov 15, 2024, 11:39 PM

Беше юли 

  Poetry » Free verse
33 0 0

Беше юли, лято беше!

Жаркото слънце още от ранни зори напичаше.

Нищо не подсказваше, че денят ще бъде по-различен.

В далечината силуетът ѝ се приближаваше.

Очите бяха омайни, загадъчни, разбиращи всичко.

Дълбочината на погледа ѝ сякаш бе побрал цялата вселена.

Това бяха очи, които никога няма да забравя.

 

© Венцислав Соколов All rights reserved.

Произведението е включено в:
  22 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??