Oct 11, 2009, 8:26 PM

Без ключ 

  Poetry
544 0 7



понякога

сияеш в очите ми

като огромен

и уханен цвят

друг път

ме галиш с гласа си

а той

макар за кратко

става мой

само мой си свят

мислите ми

тънки паяжинни нишки

свилено в мен блестят

нямам ключ да ги затворя

и те като птици

все към теб летят

 

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??