Всички наопъки, аз - на терсене
пия чая с лед, а бирата топла
и с шоколад за мезе
(хайде, тук смело надавайте вопли).
Токчета нося най-често в ръцете си.
В дамската чанта си нося ролетка,
гаечен ключ, камъни,
но не и червило, грим или четка.
Усмихвам се по-често на кучета,
но все търся доброто и в хората
и не спирам да уча,
въпреки навика и умората.
И все избирам да бъда щастлива,
сгреша ли, не обвинявам съдбата.
Злобата ме разсмива,
но още ме разплаква добротата.
Аз така си живея - на терсене,
няма спокойствие, няма и скука.
Това дали е добре?
Хм... нека не търсим поуката тука.
© Ива ВалМан All rights reserved.