May 8, 2011, 11:53 AM

Без рамото, силното... 

  Poetry » Love
900 0 27

Отдавна забравих да следвам с очи

полета плавен на птиците.

И с времето, мисля, че спря да боли,

но... сълзи е скрежът по жиците.

 

 

Все някога времето ще заличи

рана, получена в Минало,

но белегът няма да спре да боли...

Желано е рамото, силното!

 

 

По-хубав ще бъде светът ни, нали,

половинката щом е с тебе

и празното вътре ще спре да крещи,

щом знаеш кому си потребен!

 

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??