Dec 29, 2008, 10:46 PM

Без следа 

  Poetry » Other
645 0 13


Зимни пеперуди

с шепот кацат по стъклата,
кристално се усмихват
и като думи неизказани
изчезват без следа.
Дали боли ги
както неизречената мисъл пáри?

Мълчание.
В мрака бавно вали
тишина...



© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??