Jul 3, 2008, 9:58 AM

Без теб 

  Poetry » Love
772 0 3
 

Без теб животът няма смисъл!

За теб е всяка моя мисъл!

Без теб не мога да живея!

За тебе само аз копнея!

 

03.02.2008г.

© Йовка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??