Feb 19, 2017, 6:33 PM

Без теб 

  Poetry
376 0 6

Без теб светът е грозен и пуст.
Без теб го няма смеха в очите. 
Без теб съм цвете, умряло от студ.
Без теб любовта, обречена на смърт е...
А аз за теб бях просто лукс,
не за душата, а за навика в дните..
Превръзвах рани кипящи от кръв.
Не се отказах, даже смирих се.
Преглъщах, крещях, но се връщах.
А ти продължи,без да се обръщаш..

© Памела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??