Jun 14, 2008, 4:33 PM

Без условия, моля! 

  Poetry
538 0 8
* * *

Това е моят Живот

и ще го живея

както си искам!

Не ми поставяйте условия!

Не ме притискайте!

Не ми пука

за ВАШАТА истина!

Играта е моя...

Правилата са мои...

................

Ако не ви харесват -

ОТКАЖЕТЕ СЕ!

© Христина Никилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??