Aug 16, 2013, 8:50 PM  

Без значение 

  Poetry » Other
441 0 1

Стоим аз и ти 

под небето със звезди,

в джоба нямаме пари,

но сърцето ми за теб гори.

 

Стоим в нощта

под цъфнала липа, 

гледаме се в очи и мислим:

,,Как да спечелим пари?"

 

До нас реката шумоли,

а ние нямаме пари.

Свирят китари, 

но няма и цигари.

 

Макар и без пари,

обичаме се аз и ти.

Така е днешно време, 

но някой им не дреме.

© Мария Ботушанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??