Apr 19, 2015, 11:02 AM

Безбрежен полет... 

  Poetry
483 0 0

Капки дъжд се стичат

Пролет...

Като лалета на светлината се обричат...

Безбрежен полет...

 

Прозореца като в  огледало

отразява топлината...

Прозрачното водно одеало  

разказва за любовта в светлината...

 

Съзнанието се бушува...

Океан от слънчогледи...

Нещо в моята същност се бунтува,

но нямам сили за душевните беседи...

 

Вятър...

Сама- а хора около мен...

Искам  спомена дори да е театър 

 и да запазя вечния му плен...

© Мариета Дечевска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??