Jan 18, 2016, 5:36 PM

Безбрежност 

  Poetry » Other
257 0 2

Рисувах се, някъде по водата,
и себе си в водовъртеж прелях,
и подарих на тишината,
последния догарящ страх.

 

По ветровете се описах,
с перо, с невидимо мастило,
и някъде, в безкрая, се улисах,
и разума стана безсилен…

 

Не виждам вече бреговете,
живея насред океан.
Не пращайте фар да ми свети.
Ураган ме пази там,

 

където другите не стъпват.
Аз вечно бягам от света.
Дом не търся, за завръщане.
Дете съм на безбрежността.

 

 

17.01.2016г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Обсебващо е това усещане за свобода и непринадлежност...
Random works
: ??:??