May 19, 2019, 10:48 AM

Безчувствена 

  Poetry
272 0 2

За вас май аз съм безчувствена,
трагична, цинична и безразлична.
Казвате си - виж, ледена кралица,
губите интерес да ме черпите пица.

Но разбира се и вие сте си прави.
Всичките еднакви, пушещи цигари,
лепвайки ми най-различни етикети -
лудата, странната, пируваща с комфети,

винаги щом сърцето на някой разбие.
Дава фалшиви надежди, а после се крие.
Като градинар в двора реже всяко момче,
изтисква от сърцето му и последното парче.

Може да съм вече към всичките изстинала,
но не в това е скрита тази цяла моя истина,
а в това, че била съм чувствително момиче.
Не поискало отново някой друг да заобича...

© Есенен блян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??