Mar 12, 2008, 1:05 PM

Безцветно 

  Poetry » Love
596 0 6

Всичко край мен е сиво.

Нямам други цветове.

Вече дори не искам да летя.

А душата ми увяхва...

Няма кой да я напои с любов.

Или може би с една усмивка. Истинска.

Нищо няма смисъл, защото е сиво.

Не искам да летя! Всъщност не мога.

Ти отряза крилете ми.

Взе ми всичко, освен сивото.

А сега се връщаш за него...

© Силвия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??