Mar 15, 2016, 9:23 PM  

Безгласно душата дълбаят 

  Poetry » Other
687 0 14

Има стихове, които ридаят,

има такива, които болят,

те безгласно сърцата дълбаят,

и тежат във душата, тежат.

 

Те със думи листа прогарят,

куп от мисли, които не спят,

рой залутани чувства в безкрая,

много често кървящи във нас.

 

Те са живата рана, която

дълго пари след любовта,

те са малка самотна камбана,

там в сгъстената тишина.

 

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??