May 11, 2007, 3:33 PM

безмилостна любов 

  Poetry
1978 0 5


Потъвам във очите сини -
мека и дълбока красота.
От сърцето бликат рими,
породени от голяма самота.

Колко хора трябва да излъжа,
че щастлива съм така
и към тази версия да се придържам,
знаейки, че въобще не е така.

Семейство имам вече:
животът ми от тебе ме отдалечи,
но не мога на сърцето си да заповядвам,
не мога да го карам да мълчи.

И в гроба си за теб ще мисля,
живота следващ пак на теб ще посветя,
но ще те накарам истински да ме обикнеш
с любов, оставаща и след смъртта.

© Яна Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??