Mar 3, 2008, 7:10 PM

Безнадежност 

  Poetry » Love
839 0 3
Поглеждам през прозореца - вали.
Поглеждам във очите ти - и там вали.
Но ти не виждаш, че и моята душа скърби.
Защо отново ти ме нарани?!
Ако можех, щях да те забравя,
да убия образа ти,
който ме преследва безпощадно...
Иска ми се да съм снежинка като тях -
животът ми би бил различен.
Да, прав си, щеше да е кратък,
но изпъстрен с красота и танци...
А! Виж! Май вали... и болката в душата ми
остава да тежи;
но аз танцувам,
защото съм снежинка бяла -
разтапяща се във дланта ти...

© Латифа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??