Sep 25, 2007, 2:27 PM

Безпощадно 

  Poetry
624 0 7

Измъчвах те до болка - безпощадно
и влизах в мислите ти с трясък,
пулсирах в странен ритъм - кръвожадно,
излъсках ти гнева почти до блясък.


Прииждах и си тръгвах на талази,
изпълвах те, а после те опразвах,
преструвах се, че тайните ти пазих,
а слабостта със сила я наказвах.


На екс изпих те, а останах жадна,
с устни сухи и до кръв напукани,
почти удавих те със грохот водопадна,
вързах те с мечти, като въже усукани.


Разхвърлях из душата ти до безпорядък
и танцувах върху мънички стъкла,
изморих те от надежди до припадък
и политна със прекършени крила.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??