Aug 30, 2008, 2:09 PM

Безпощадно 

  Poetry
1509 0 7
Присмивам се на себе си и злъчно
венецът на усмивките разплитам.
Присмивам се... дори не са ми мъчни
неволите, които ще изпитам.  

Присмивам се на себе си. Нарочно
оръжие в гърдите си притисках.
Не са случайни раните, а точно
такива, както някога поисках.

© Петя Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??