Feb 10, 2011, 12:19 PM

Безсърцие 

  Poetry » Love
868 0 8

          От теб научих се да бъда аз такава,

да търся вечно Слънцето,

да пия зажадняла

       от сълзите на Другите - разнищени...

          Да не стопявам бързо порива във себе си,

да чакам Песен да напишеш

от моите копнежи

        и разпилени Спомени - към нищото...

 

           От тебе взех безкрайната молитва

към пишещия вън Създател,

обречена далеч да скита,

         далеч, в очите на Мечтател - парещи...

            От теб, Любов, научих се -

да бъда Слабата, когато пожелая

и Силната, щом някой ме поиска...

      Поискай ме и може да остана... Но не е задължително.

 

 

 

 

 

 

 

© Ивелина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??