Oct 21, 2021, 7:09 AM  

Безумци 

  Poetry » Other
243 1 4

Безумни ездачи на бури

препускаме бясно напред.

Прашинки от пясъчни кули 

не знаем ни място, ни ред.

 

Какво ни остава накрая?

Премигнем - и ето не сме!

Изпива ни жадно безкрая,

забравата стъпки метé.

 

Какво, ще си вземем за "Там"?

Богатства, имоти, пари!

Безумен е нашият план,

безумни са нашите дни.

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??