Jun 8, 2017, 4:14 PM

Безумно влюбени 

  Poetry » Love, Free verse
438 1 8

Моя любов! Мое сърце!

Ти, нощна птицо, не спиш.

А аз само притихнала слушам

диханието притаено.

Безумно влюбени, душите горят

радват се и разнежват гърдите.

Чувствата ще хванем в ръце.

Моят поглед – отправен към щастието.

Само, само зова твоето утре,

да спре при тази небесна любов.

Зная, че ще дойдеш и без да мислиш.

Сърцето ти, превърнато в заря,

огрява простора и моята любов,

само твоята нежност има ключ към нея.

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??