Oct 23, 2009, 8:57 PM

Безветрие 

  Poetry » Landscape
611 0 4

 

 


Без птици

пустее небето.

Отлетяха с тях

и неговите мечти.

Свъсило сиво чело,

не светят в очите му

закачливи звезди,

само рони тихо

сълзи...

 

  

 

  


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??