Feb 20, 2009, 7:56 AM

Безвремие 

  Poetry
477 0 2

Последвах теб във тъмнината

и очаквах всичко във отплата.

Не съм те молила за обич,

задържа си я, оскъдна бе и без това.

 

Пести си думите, не съм за нищо питала,

не ща да знам, за теб, за твоята съдба.

Върви по своя път, аз крача вече в моя,

ти бледа сянка си на спомен потъмнял.

 

И пак студени ветрове завиха,

листа се гонят в ритъм споделен.

По отминалите времена аз вече не въздишам,

отбягвам хората, вървели нявга с мен.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??