Apr 2, 2009, 11:10 AM

Бивши 

  Poetry » Love
690 0 4

Бивши

В живота ми често нахлуваш
и будиш ме в нощите дълги.
Сърцето ми още вълнуваш
и пълниш очите със сълзи.

Защо се разминахме двама,
а толкова пъти се сблъсквахме.
Дали любовта бе измама,
че толкова пъти си тръгвахме.

И често в деня си се срещаме
и погледи вплитаме жадно,
дали още тъй ще усещаме
на сърцата темпото бавно?

Но все ще си бъдеме бившите
и тайно във нас ще се крием,
а нощем във сънища ласкави
пак любовта ще открием.

© Тонка Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??