May 31, 2008, 4:11 PM

Благодаря ти, пъстър свят! 

  Poetry » Other
902 0 32


Събудена от жълтото в полята,

отворих жадно пламнали очи

и огънят възкръсна във душата,

привикнала от болка да мълчи...

И къпеше се погледът ми в злато,

и мирис благовонен в мен

разцъфна като птиче ято,

сърцето ми попадна в плен...

Забравих прежните неволи,

прегърнах топлия жълт цвят,

детето в мене заговори...

Благодаря ти, пъстър свят!

 

Приятели, използвам друга програма и не можах да кача снимката на жълтите поля, които преди време ме вдъхновиха за това стихче. Съжалявам, че усещането няма да е пълно:)
Бъдете здрави и усмихнати!
С обич!

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??